sâmbătă, 13 februarie 2010

Super idei pentru a petrece Ziua Indragostitilor

Mai sunt cateva zeci de ore pana la Ziua Indragostilor iar tu nu stii cum sa procedezi pentru a-i face o surpriza de neuitat iubitei tale, oricat te-ai stradui. Ce te faci?

Webmd.com iti ofera cateva sugestii in acest sens, mizand pe faptul ca te vei inspira din ele dar vei organiza singur o zi de Sfantul Valentin originala, despre care vei putea povesti apoi cu mandrie prietenilor.

Astfel, daca sunteti de mai multi ani impreuna, surprinde-o refacand traseul din ziua in care v-ati cunoscut. Imbraca-te la fel, invit-o in aceleasi locuri, intampin-o cu fraza cu care i te-ai adresat prima oara. Sau macar aproximativ la fel...

Mergeti la gara, dati cu banul si porniti intr-o calatorie cu o destinatie necunoscuta. O iesire din rutina care va avea succes garantat. O varianta ar fi si sa va urcati in masina proprie si sa porniti spre "nu stim unde". Va fi amuzant, incitant, si veti stabili de comun acord unde veti opri, de ce, si cand va veti intoarce.

Fa-i o farsa, dar ai grija sa fie placuta! Pune-ti imaginatia sau prietenii la treaba.

Si mai grozav: du-o la o ghicitoare. E o idee nastrusnica, dar trebuie sa fii atent pentru ca situatia sa nu scape de sub control si sa nu ajungeti sa va despartiti din aceasta cauza. Cine stie, poate ca ghicitoarea va spune ca sortitul iubitei tale are ochii verzi, in timp ce tu ii ai negri...

Creeaza propriul "drive-in" cinema. Descarca filmele preferate pe laptop sau pe DVD-uri, ia cateva pungi de popcorn si bauturile preferate, si, dupa o plimbare cu masina, parcheaza intr-o zona romantica, unde iti poti induiosa iubita, in liniste, vizionand secventele preferate.

Alege din timp un loc de unde puteti privi rasaritul sau apusul impreuna. Chiar si in marile orase poti face asta, nu trebuie sa mergi neaparat pe malul marii. Terasele cladirilor inalte sau periferiile orasului sunt doar cateva sugestii. Veti petrece impreuna momente de neuitat daca stii cum sa le "asortezi", fie cu un pahar de sampanie, fie cu bomboane de ciocolata, dupa preferinte...

Ponturi pentru cina

Daca vrei sa luati masa acasa la tine, cumpara sau prepara feluri de mancare cu totul speciale, raritati. O data pe an este Ziua Indragostitilor asa ca nu o servi cu banala friptura cu cartofi, mai bine delectati-va cu homari sau alte specialitati neobisnuite.

Daca mergeti la un film si apoi luati masa impreuna, fii atent ca cele doua sa fie in concordanta. Daca o duci la un film italian, serviti spaghete sau pizza, nu mancare chinezeasca.

Alege un local micut, unde sa puteti sta la masa foarte aproape unul de celalalt, eventual sa va puteti atinge genunchii. O alta idee foarte buna este sa alegi un restaurant unde se poate dansa si ii poti dedica o melodie. Restul depinde de tine...

Niciun comentariu: