duminică, 4 ianuarie 2009

TOP 6 tehnici de masturbare

Tipul I – Cu ochii in tavan

Este pozitia in care femeia s-a obisnuit de secole incoace sa-si primeasca portia de penetrare. Probabil si de aici popularitatea coplesitoare a acestea pozitii: 73% din femeile care se masturbeaza isi mangaie zona genitala cu mana in timp ce stau intinse pe spate. Exista variatiuni pe aceasta tema care presupun folosirea obiectelor contondente si/sau trepidante, dar ideea de baza ramane stabile: rotile in sus, mintea la distanta si mainile la subsol.


Tipul II – Broscuta

5.5% dintre femeile care se masturbeaza prefera sa se intinda pe burta folosind aceleasi tehnici ca suratele de la tipul I, insa cu deosebirea ca majoritatea reprezentantelor timpului I prefer sa-si tina picioarele apropiate, spre deosebire de primele care le arunca in stanga si respectiv in dreapta.


Tipul III – Look, no hands!

Cele 4% femei care se incadreaza in acest tip au o afinitate pentru accesorii. Nu, nu va ganditi la nebunii zanaticelor! Acestea folosesc ca adjuvant o perna sau un alt obiect moale. Seamana foarte mult cu cele din tipul II (tot pozitia broscutei), numai ca nu isi folosesc deloc mainile, preferand sa execute majoritatea miscarilor din pelvis.


Tipul IV – Asa vrea muschiul lor!

3% dintre femeile care se masturbeaza prefera sa-si puna muschii la treaba. Ele isi contracta si relaxeaza foarte mult muschii prin miscari ritmice. Uneori folosesc si o perna sau un prosop pentru stabilizarea pozitiei. Partea interesanta este ca aceasta tehnica poate fi folosita cam oriunde: nu ai nevoie de un pat sau un cadru intim. Ba una dintre participantele la studio chiar a folosit expresia “incrucisarea picioarelor ca la scoala” pentru a ilustra pozitia ei preferata.

Tipul V - Water, water everywhere, nor any drop to drink

2% dintre femei iubesc atat de mult apa incat aceasta le provoaca orgasm. Brotaceii nostri isi fac un soi de hidromasaj clitoridian (si uneori vulvar), iar jetul dusului le poarta pana in al noualea cer. Uneori au nevoie de penetrare, dar in cele mai multe cazuri presiunea apei le este suficienta. In tara noastra procentul femeilor din tipul V este cu siguranta mic, data fiind frecventa jalnic de mica a situatiilor in care avem si apa calda si presiune simultan.



Tipul VI – La inaintare cu lumanarea

Toate stim ca orgasmul vaginal este o specie rara. Asa se explica de ce numai 1.5 % dintre femei aleg sa se masturbeze prin penetrare vaginala. La capitolul “ce se introduce in vagin” am ras cu lacrimi: pe locul I se afla (evident ceea ce este mai la indemana) degetele – mai multe adica – fiindca cele care se multumesc cu unul singur se gasesc abia pe treapta a treia a podiumului. Pe locul doi in schimb, cu aplauze si coronita (de la mine, pentru ingeniozitate) se gaseste nimeni alta decat… lumanarea!

Feel sexy!

Niciun comentariu: