duminică, 4 ianuarie 2009

Mihaela Radulescu: “Incerc sa pastrez o distanta fata de Zoso”

Pe parcursul interviului in care a vorbit despre divortul de Elan si relatia pe care o are mai nou cu Dani Otil, Mihaela Radulescu a facut cateva referiri si la Zoso, cel mai citit blogger din Romania.

“O gluma la care nu au ras nici cei mai mari fani ai lui. Înţeleg foarte bine libertatea de expresie, dar mi-ar fi placut ca Zoso sa gandeasca putin in niste limite si faptul ca vorbeste despre o femeie care are un copil acasa”, a spus Mihaela Radulescu despre Zoso.

In urma cu cateva saptamani, imediat dupa ce Mihaela Radulescu a lansat “Campania anti-fumat”, Zoso a realizat si publicat pe internet un trucaj foto care a scandalizat media romaneasca. La acea vreme, imaginea prelucrata de Zoso a fost chiar difuzată in direct intr-una dintre emisiunile postului Antena 2.

Ps: Parere mea este ca Mihaela este cea care ar fi trebui sa se gandeasca de doua ori inainte sa faca publice afirmatiile vis-a-vis de practicarea sexului oral….asa ca Zoso nu trebuia sa o vada ca pe ”o femeie cu copil acasa ”…. ci exact asa cum am vazut-o si noi in fotografia facuta de Zoso si pusa mai sus

Niciun comentariu: